Perhetyö

ÄITIKAHVILA

Äitikahvila on avoin kohtaamispaikka lapsiperheiden äideille (ilman lapsia).

Kokoonnumme lauantaisin kerran kuussa nuorisotilalla osoitteessa Sankarikatu 18. Äitikahvilan toiminta on maksutonta ja avointa kaikille.

Tule mukaan juttelemaan, toimimaan ja olemaan yhdessä!

Äitikahvila-toiminta on tauolla koronatilanteen vuoksi. Toiminnan jatkumisesta ilmoitetaan myöhemmin

PERHEMESSUT

Perhemessussa käytetään omaa perhemessun kaavaa, jossa on huomioitu erityisesti lapset.

Kemin kirkkoon on hankittu kirkkolelupusseja, joita lapset voivat lainata jumalanpalveluksen ajaksi kirkon penkkiin. Kirkkoon on myös varattu erillinen leikkitila, jossa on pieni pöytä ja tuoleja sekä piirustusvälineitä ja väritystehtäviä.

Äitileiri

Saarenottan kurssi- ja leirikeskuksessa 30.10.–1.11.2020
Tule mukaan virkistymään ja voimaantumaan yhdessä!

Leiri on tarkoitettu kemiläisille äideille.
Leirin hinta on 30 euroa.
Ilmoittauduthan 15.10. mennessä.

Heli Tuokkola
perhetyöntekijä
heli.tuokkola@evl.fi

Voimakkaat vanhemmat

varaventtiili nuoruusikäisten vanhemmille
Kutsumme sinut mukaan jakamaan kokemuksia nuoruusiän kuohuissa kauhovien nuorten vanhemmille suunnatussa vertaistukiryhmässä. Ryhmän ohjelma ja sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa.
Etsimme yhdessä ymmärrystä nuoruusiän kehityksestä ja pyrimme löytämään välineitä, ideoita, työkaluja ja voimavaroja vanhempien käyttöön.
Vertaistuki on kokemusten jakamista samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. On helpottavaa jakaa kokemuksensa sellaisen kanssa, joka todella ymmärtää.
Ryhmä toteutetaan yhdessä Kemin seurakunnan ja Lasten- ja nuorisopsykiatrian poliklinikan kanssa.
Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 16.30-19.00 Kemin seurakunnan nuorisotilassa kolmen viikon välein 5.10.2020 alkaen

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan
Heli Tuokkola p. 040 089 4214