Kesätöihin seurakuntaan

Hautausmaille haetaan kesätyöntekijöitä. Hakijan tulee olla työsuhteen alkaessa 16 vuotta täyttänyt. Työsuhde on 5 viikon pituinen.

Peruskoulun päättäviä koululaisia palkataan 2 viikon pituiseen työsuhteeseen.

Hautausmaille haetaan myös kausityöntekijöitä, työsuhteen kesto n. 4 kk. Hakijan täytyy olla täysi-ikäinen. Työhön kuuluu aluehoitajan työt ja kesätyöntekijöiden opastus hautausmaalla.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus puistotöistä ja puistotyökoneista. Työntekijältä odotamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä suoriutua fyysisesti raskaasta ulkotyöstä.

Haku alla olevalla lomakkeella. Hakuaika päättyy 31.3.2022. Valituille ilmoitetaan 13.5.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa hautausmaiden työnjohtaja Sanna Määttä, puh. 040 831 8238.

Kemin seurakunta

Kesätyöhakemus hautausmaille

Tietosuojaseloste

Kemin seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä on saatavilla Kemin seurakunnassa.