Nuorten leirit ja retket

Nuorisotyö järjestää leirejä kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lisäksi leireilemme jonkin verran rovastikunnallisen yhteistyön merkeissä. Muita nuorisotyön retkiä ja tapahtumia ovat mm. Yönuokut, Jormarock, erilaiset nuorten järjestämät juhlallisuudet, sekä isommat reissut vaikkapa Maata Näkyvissä -festareille ja Oulugospeliin.

Maata näkyvissä 2018

Kemin seurakunta järjestää retken Turkuun 16.-18.11.2018. Retken päämäärä on Pohjoismaiden suurimmat kristilliset festarit. Turkuun matkustetaan yhteisbussilla. Matkan hintaan, 80 €, sisältyy matkat, ruoat meno- ja paluumatkalla, festariliput, majoitus sekä ruoat koko viikonlopun ajan tapahtumapaikalla. Majoitus tapahtuu omilla varusteilla koulun tiloissa. Lisätietoja voit etsiä www-maatanakyvissa.fi tai soittamalla Rebekalle 0403530979.

Ilmoittautuminen alkaa 12.9. klo 12.

Oulu gospel 2018

Kemin seurakunnan nuorisotyö järjestää päiväretken Ouluun. Osallistumme Oulu gospel tapahtuman konsertteihin. Päivän aikana on myös mahdollisuus käydä kaupungilla. Osallistumismaksuun, 30 €, kuuluu matkat Ouluun ja takaisin, sekä konserttiliput + ruokailut. Matkaan lähdemme yhteisellä kuljetuksella kello 10 ja palaamme viimeisen konsertin loputtua. Lisää infoa löytyy Oulun seurakuntien nettisivuilta, sekä soittamalla Rebekalle numeroon 0403530979 tai Tuulalle numeroon 0400976276

Ilmoittautuminen alkaa 11.9. klo 12.

Nuoria rippikoululuokassa. Kaksi nuorta soittaa kitaraa.