Ihmisiä pöydän ääressä #minunkirkkoni

Ehdokasasettelu on 17.9. päättynyt.

Kemin seurakunnan kirkkovaltuustoon ovat ehdolla

Kemin Kirkkokansan Työväenyhdistyksen ehdokaslistalta:

Alamommo Jaakko, Alasaarela Miia, Alm Anna, Holopainen Raimo, Kemppainen Eine, Koivulehto Mikko, Kunnari Jukka, Kunnari Veikko, Liiten Kaisu, Moisanen Sari, Pehkonen Pirkko, Ranta Raili, Rönkkö Paavo

Seurakunnan Suuri Vaaliliitto -ehdokaslistalta:

Alapalosaari Sirpa, Haapa Raija, Halttunen Jukka, Happonen Osmo, Hautaniemi-Lehtisalo Pirkko, Heinonen Elina, Iisakka Elina, Juntunen Jouko, Kilpinen Piia, Klemettinen Susanna, Lammassaari Jenni, Leskio Pirkko, Lohi Reijo, Majuri Mika, Muranen Matti, Nevala Marjo, Niemelä Kristiina, Pudas Markku, Puro Juha, Rousu Riitta-Liisa, Saari Susanne, Sipola Anne, Taanila Hanna-Kaisa.

Käytä ääntäsi seurakuntavaaleissa - sillä on merkitystä

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018 Ennakkoäänestys on 6.-11.2018.

Äänestäjälle

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, tasa-arvon edistämisestä tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018