Perhemessu

Perhemessu vietetään jokaisen kuukauden toisena sunnuntaina klo 15. Ensimmäisen perhemessun 9.9. jälkeen seurakuntakeskuksessa nuorisotyönohjaaja Kari Rimpiläisen läksiäisjuhla.

PERHEMESSUT ALKAVAT!

Muutoksia Kemin kirkon ja Veitsiluodon kirkon jumalanpalveluksiin

Kemin kirkossa aletaan syyskuusta lähtien viettää perhemessua säännöllisesti kerran kuukaudessa. Perhemessussa käytetään omaa perhemessun kaavaa, jossa on huomioitu erityisesti lapset.

Perhemessua vietetään kirkossa aina kuukauden toisena sunnuntaina klo 15.00. Tuolloin kirkossa ei vietetä klo 10 jumalanpalvelusta.

Säännöllisten perhemessujen myötä Veitsiluodon kirkon jumalanpalveluskäytäntö muuttuu siten, että messu siirtyy pidettäväksi joka kuukauden toisena sunnuntaina klo 10.00.

Ensimmäisen kerran perhemessua vietetään 9.9. klo 15.00 Kemin kirkossa.

Kemin kirkkoon on myös hankittu kirkkolelupusseja, joita lapset voivat lainata jumalanpalveluksen ajaksi kirkon penkkiin. Kirkkoon on myös varattu erillinen leikkitila, jossa on pieni pöytä ja tuoleja sekä piirustusvälineitä ja väritystehtäviä.

Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Veteraanien kirkkopyhä

Veitsiluodon kirkko

Pyhäpäivänhartaus

Atte Tolonen, Aki Tyni. Kirkkokahvit.

Paattionlehdon kappeli

Pyhäpäivänhartaus