Oulun ortodoksisen katedraalikuoron konsertti

Paattionlehdon kappeli

Konsertti

Konsertissa kuullaan mm. seuraavien säveltäjien tuotantoa: Pavel Tchesnokov, Aleksei Lvov, Timo Ruottinen, Pasi Torhamo, John Tavener ja Dimitri Bortnjanski.

Oulun ortodoksinen katedraalikuoro aloitti toimintansa nykyisessä kokoonpanossaan(16) syksyllä 2015. Kuoro harjoittelee ja keskittyy toiminnassaan jumalanpalveluksiin ja erilaisiin kirkollisiin toimituksiin, kuten häät ja hautajaiset. Luonnollisesti konserttien ohjelmistossa on siis jumalanpalveluksissa laulettavia veisuja. Katedraalikuoro järjestää vuosittain myös muutamia konsertteja, kuluneena kesänä kuoro vieraili Virossa. Musiikillisena tavoitteena on laulaa puhtaasti yhdessä.

Konsertin puolivälissä puheen pitää isä Tuukka Rantanen. Konsertti alkaa klo 18 ja siihen on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10€.

Lasten kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut