Kemin rauhanyhdistyksen 130-vuotisjuhlajumalanpalvelus

Tervetuloa messuun 24.2. klo 10. Messun liturgina on Tuomas Tölli, saarnan pitää rovasti Niilo Rauhala. Kanttorina on Minna Laitila ja musiikissa avustaa 130-vuotisjuhlaansa viettävä Kemin rauhanyhdistyksen juhlakuoro johtajanaan Marjo Nevala. Tekstinlukijoina Mika Majuri ja James Nevala.

Kirkkovuoden aiheena on Jumalan sanan kylvö. Jumalan sanaa on kutsuttu kylvämään ympäri vuoden, lumisateet ja paukkupakkaset eivät ole este. Päivän evankeliumi rohkaisee kylvämään kaikkialle, ehkä routaisenkin näköiseen maahan. Vielä tulee kevät.

Lämpimästi tervetuloa messuun!

Messua vietetään sunnuntaisin klo 10 pääsääntöisesti Kemin kirkossa. Joka kuukauden toinen sunnuntai kirkossa pidetään perhemessu klo 15, jolloin klo 10 messu pidetään Veitsiluodon kirkossa.

Kuuntele jumalanpalvelukset Radio Dein kautta 100,5 MHz joka sunnuntai. Jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa myös Radio Dein kotisivulla.

Kuuntele jumalanpalvelus

Kemin Rauhanyhdistys ry