Perhemessu

Perhemessussa käytetään omaa perhemessun kaavaa, jossa on huomioitu erityisesti lapset.

Liturgi Atte Tolonen, saarna Oili Tuovinen, kanttori Hanna Pärkkä.

Tervetuloa perhemessuun, vaikka koko perheen voimin! Kemin kirkossa saa olla juuri semmoinen, kuin on! Joku istuu hiljaa penkissä, joku laulaa lujasti, joku ei pysy aloillaan, mutta onneksi kirkossa riittää tilaa liikkuakin.

Näin kesän kynnyksellä vietämme luomakunnansunnuntai, siitä meille kertovat Raamatun tekstit ja virret. Mukana myös lapsikuoro ilahduttamassa meitä lauluillaan.

Messun jälkeen äitienpäiväkahvit koko perheelle. Äitejä ja mummoja muistamme pienellä ruusulla : )

12.5. ei poikkeuksellisesti ole klo 10 messua. Veitsiluodon kirkossa on pyhäpäivänhartaus klo 12.

Perhemessua vietetään kirkossa kuukauden toisena sunnuntaina klo 15. Tuolloin kirkossa ei vietetä klo 10 jumalanpalvelusta, vaan klo 10 messua vietetään Veitsiluodon kirkossa.

Kirkossa on lelupusseja, joita lapset voivat lainata jumalanpalveluksen ajaksi kirkon penkkiin. Kirkkoon on varattu erillinen leikkitila, jossa on pieni pöytä ja tuoleja sekä piirustusvälineitä ja väritystehtäviä.

Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu