Jumalanpalvelus ja HPE

Liturgi Atte Tolonen, saarna Tapio Karjula, kanttori Aki Tyni

Virret: 498, 128, 569, 577, 232, 225

Tervetuloa messuun!

”Laulakaa Herralle uusi laulu!” (ps. 98:1) Pääsiäisen ilo jatkuu Kemin kirkossa ja seurakunta kulkee parhaansa mukaan Herransa jäljissä, totuudessa ja rakkaudessa kohti täydellistä iloa taivaassa. Kristittyinä meillä on kaksi kotimaata, saamme elää taivaan kansalaisena maailmassa.

Sunnuntaina siniristilippu liehuu kaatuneiden muistopäivänä. Messun jälkeen siirrymme sankarihaudoille seppeleen laskuun.

Kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa.

Messua vietetään sunnuntaisin klo 10 pääsääntöisesti Kemin kirkossa. Joka kuukauden toinen sunnuntai kirkossa pidetään perhemessu klo 15, jolloin klo 10 messu pidetään Veitsiluodon kirkossa.

Kuuntele jumalanpalvelukset Radio Dein kautta 100,5 MHz joka sunnuntai. Jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa myös Radio Dein kotisivulla.

Kuuntele jumalanpalvelus

Saarenottan kurssi- ja leirikeskus