Urkumusiikin klassikoita -konsertti

su 7.7. kello 19.00

Urkumusiikin klassikoita -konsertti Kemin kirkko

Saksalainen urkuvirtuoosi Simon Reichert esiintyy teemalla BACH. Konsertissa kuullaan otsikkonsa mukaisesti Johann Sebastian Bachin musiikkia sekä urkumusiikin klassikoita César Franckilta, Marcel Duprélta ja Johannes Brahmsilta sekä ikoninen Franz Lisztin preludi ja fuuga B-A-C-H.

Urkumusiikin klassikoita Kemissä

 

 

Simon Reichert on johtava kanttori Neustadtin tuomiokirkossa. Hän on aktiivinen konsertoija Euroopassa niin omin konsertein kuin orkesterien kanssa urkurina, cembalistina ja continuostina. Hänen solistinen ohjelmistonsa käsittää muun muassa koko Johann Sebastian Bachin urkutuotannon sekä suuria sinfonisia teoksia Max Regeristä ja Olivier Messiaenista avantgardeen. Hänen konserteistaan on tehty tv- ja radiotaltiointeja.

 

Reichert kouluttaa myös sivutoimisia kuoronjohtajia ja urkureita ja on monen konserttisarjan alullepanija sekä taiteellinen johtaja. Vuonna 2019 Reichert konsertoi Italiassa, Sveitsissä, Ranskassa, Ruotsissa ja Suomessa sekä soittaa kahdessa televisioitavassa jumalanpalveluksessa. Hän on julkaissut myös neljä CD-levyä.

 

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 € tuntia ennen konserttia. Ohjelmamaksu menee lyhentämättömänä Kemin kirkon urkujen peruskorjaukseen.


Katso myös

su 15.9. klo 10.00

Kemin kirkko

Messu

Jumalanpalvelus ja HPE
su 15.9. klo 12.30

Kävele naiselle ammatti

Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin vuoden suurin hyväntekeväisyystapahtuma
ti 17.9. klo 18.00

Sirpa Alapalosaarella, Lammentie 10

Kotiseurat

Kotiseurat