Urkumusiikin klassikoita -konsertti

Urkumusiikin klassikoita -konsertti Kemin kirkko

Saksalainen urkuvirtuoosi Simon Reichert esiintyy teemalla BACH. Konsertissa kuullaan otsikkonsa mukaisesti Johann Sebastian Bachin musiikkia sekä urkumusiikin klassikoita César Franckilta, Marcel Duprélta ja Johannes Brahmsilta sekä ikoninen Franz Lisztin preludi ja fuuga B-A-C-H.

Urkumusiikin klassikoita Kemissä

Simon Reichert on johtava kanttori Neustadtin tuomiokirkossa. Hän on aktiivinen konsertoija Euroopassa niin omin konsertein kuin orkesterien kanssa urkurina, cembalistina ja continuostina. Hänen solistinen ohjelmistonsa käsittää muun muassa koko Johann Sebastian Bachin urkutuotannon sekä suuria sinfonisia teoksia Max Regeristä ja Olivier Messiaenista avantgardeen. Hänen konserteistaan on tehty tv- ja radiotaltiointeja.

Reichert kouluttaa myös sivutoimisia kuoronjohtajia ja urkureita ja on monen konserttisarjan alullepanija sekä taiteellinen johtaja. Vuonna 2019 Reichert konsertoi Italiassa, Sveitsissä, Ranskassa, Ruotsissa ja Suomessa sekä soittaa kahdessa televisioitavassa jumalanpalveluksessa. Hän on julkaissut myös neljä CD-levyä.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 € tuntia ennen konserttia. Ohjelmamaksu menee lyhentämättömänä Kemin kirkon urkujen peruskorjaukseen.

Jumalanpalvelus ja HPE

Naisten saunailta