1. adventtisunnuntain messu

Tervetuloa adventin messuun Kemin kirkkoon!

Mitä sinä odotat? Millaisia odotuksia sinulla on itsesi, elämän, lähimmäisen tai Jumalan suhteen?

Entä mitä meiltä odotetaan?

Adventtisunnuntaina kerrotaan ihmisistä, jotka odottivat Messiasta. Messiaalle huudettiin ja laulettiin hoosiannaa. Se on avunhuuto. Jumala odottaa, että me käännymme hänen puoleensa, huudamme häntä avuksi ja luotamme hänen apuunsa.

Tule ensimmäisenä adventtisunnuntaina Kemin kirkkoon laulamaan hoosiannaa ja viettämään messua.

Messussa otetaan käyttöön Kemin seurakunnan uusi kuorisääntö. Näin adventtisunnuntain messussa liturgina toimii ja saarnan pitää Tuomas Tölli, avustavana pappina Leea Vahtera, ehtoollisavustajina Jani Koivusalo ja Oili Tuovinen.

Kirkkokuoroa johtaa Minna Laitila, urkurina Aki Tyni ja kanttorina Hanna-Leena Pärkkä.

Messussa lauletaan virret:

4:1- 4, 9

Laudamus (s.999)

765 (esirukouksen yhteydessä)

3:1-

901:1, 2, 8, 9

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa

Kuuntele jumalanpalvelukset Radio Dein kautta 100,5 MHz joka sunnuntai. Jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa myös Radio Dein kotisivulla.

Kuuntele jumalanpalvelus

Piispan nettisivuille