Antti Railion joulukonsertti

Täällä Pohjantähden alla -kirkkokonsertti

Antti Railio: Täällä Pohjantähden alla - kirkkokonserttikiertue

Voimakasäänisen Antti Railion jouluinen Täällä Pohjantähden alla -kirkkokonserttikiertue saapuu Kemiin keskiviikkona 4.12.2019 ja on jatkumoa hänen viime vuoden menestyskiertueelleen. Konserteissa kuullaan tuttuja joulukappaleita, osa uusin sovituksin. Ohjelmistoon lukeutuvat muun muassa ”Sylvian joululaulu”, ”Ave Maria”, ”Mielenrauhaa” ja ”Tulkoon joulu”.

Viime vuoden kirkkokonsertit saivat Railion mykistymään ennennäkemättömästä vastaanotosta: ”Tunnelma, joka saatiin konserteissa aikaan, oli suorastaan maagista! Tänäkin vuonna luvassa on ikimuistoinen ja intensiivinen konsertti. Odotan myös innolla, että pääsen esittämään myös tulevan joululevyni materiaalia. Hienoa päästä jakamaan yleisön kanssa mieleenpainuvia hetkiä täällä pohjantähden alla”, Antti sanoo.

Antti Railio on hurmioitunut kirkkosalin akustiikasta ja kirkosta esiintymispaikkana: ”Kirkko on kunnioitusta herättävä esiintymispaikka ja olen etuoikeutettu saadessani konsertoida kirkkomiljöössä”, hän toteaa odottavaisin mielin.

Konsertin järjestää ProPomotion Oy

Majataloilta