Sanajumalanpalvelus

su 22.3. kello 10.00
RadioDein linkki

Jumalanpalvelus on kuunneltavissa RadioDeissä 100,5 MHz ja radiodei.fi

Toimittaa Oili Tuovinen, avustaa Jani Koivusalo, kanttorina Aki Tyni

Ensi sunnuntaina on Marian ilmestyspäivä. Maria oli saanut Jumalalta kutsun olla Vapahtajamme äiti. Enkeli Gabriel ilmestyi Marialle ja sanoi: Älä pelkää Maria, Jumala on suonut sinulle armonsa. Sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinä annat hänelle nimeksi Jeesus. Pyhä henki tulee sinun yllesi, Korkeimman voima peittää sinut varjollaan. Enkeli ilmoitti myös näin: Myös sukulaisesi Elisabet kantaa poikalasta. Tämän päivän evankeliumi kertookin siitä, kuinka nämä kaksi naista kohtaavat toisensa. Maria asettuu kokonaan Jumalan käytettäväksi, hän tekee sen tietoisesti ja ilmaisee oman suostumuksensa vastaten: Minä olen Herran palvelijatar. Tapahtukoon minulle niin kuin sanot. 

Virret: 547, 701, 276, 51, 954, 600
 

Seurakuntalaisilla ei ole mahdollisuutta osallistua jumalanpalvelukseen koronapandemian takia. 


KOLEHTI:

Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti olisi mennyt: kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Voit osallistua rahankeräykseen haluamallasi tavalla Herättäjä-Yhdistyksen verkkosivuilla www.h-y.fi olevien ohjeiden mukaan tai soittamalla kolehtipuhelimeen numeroon 0600 11100. Puhelun hinta on 10,10 € + paikallisverkkomaksu, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä.

Rahankeräyksen järjestää Herättäjä-Yhdistys ry.  Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019–31.12.2023

Jumala siunatkoon lahjasi!

"Siunaa Herättäjä-Yhdistyksen työtä kotimaassa ja kansainvälisesti. Varjele Senegalin lasten koulunkäyntiä ja turvaa kaikkien koulutie. Kiitos siitä, että saamme antaa lahjamme heidän tukemiseensa sekä uuden kirkon rakentamiseen. Auta meitä jakamaan hyvinvointiamme ja yksinkertaistamaan elämäämme."