Jumalanpalvelus facebookin livelähetyksenä

Toinen sunnuntai pääsiäisestä on hyvän paimenen sunnuntai. Jeesus on hyvä paimen, joka pitää huolen lampaistaan. Ylimpänä paimenena hän lähettää opetuslapsensa huolehtimaan Jumalan laumasta. Laumaa pitää ruokkia, kaitsea ja vielä ruokkia. Mitä on se ruoka, jota laumalle tarjoillaan?

Sanajumalanpalveluksen toimittaa kirkkoherra Tuomas Tölli. Tekstinlukijana kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hanna-Kaisa Taanila. Kanttorina Minna Laitila, laulu Markus Kinnunen. Suntiona Marko Koivisto.

Jumalanpalveluksessa lauletaan virret:

Synnintunnustus 706
184:1- 3, 7
378:1- 4

Kolehti kerätään Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Suomen Pipliaseuran kautta. Tarkemmat tiedot kolehdista osoitteessa piplia.fi.

”Jeesus on paimen, hän kanssamme käy,
armollaan kantaa, kun tietä ei näy.
Laumaasi suojele, Vapahtaja,
pelko ja ahdistus pois hajota.” (VK 177:1)

Jumalanpalvelus toimitetaan Kemin kirkossa ilman fyysisesti läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.