Jumalanpalvelus facebookin livelähetyksenä

Kuluneena keväänä yhteys on ollut kaivattu asia. Kun olosuhteet ovat pakottaneet meitä etäälle toisistamme, on ikävä toistemme tykö kasvanut.

Helatorstain sanoma muistuttaa taivaallisesta yhteydestä. Jeesuksen opetuslapsilla on yhteys toisiinsa ja Jeesukseen. Helatorstaina Jeesus ”astui ylös taivaisiin”. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Tuomas Tölli. Kanttorina Minna Laitila sekä kvartetti. Suntiona Sointu Springare.

Jumalanpalveluksessa lauletaan virret
702 (synnintunnustus)
108:1- 3
420:1, 6- 9
339:1, 2

Jumalanpalvelukseen voit osallistua radio Dei 100,5 MHz, keminseurakunta.fi tai Kemin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran kautta. Osaksi yhteisöä projektiin vammaisten oikeuksien ja elämänlaadun parantamiseen muun muassa Zimbabwessa. Lisätietoa saa osoitteesta https://felm.suomenlahetysseura.fi/lahjoita/toivoa/

Toimittaa Tuomas Tölli, kanttorina Minna Laitila

Mukana musiikissa avustaa: Marjo Nevala, Eila Kolehmainen, Irma Jokelainen, Ari Niskala, James Nevala ja Veli-Matti Heikkilä

Jumalanpalvelus toimitetaan Kemin kirkossa ilman fyysisesti läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.