Piispanpyöräily

to 4.6. kello 00.00 - pe 31.7.
Liikuntatapahtuma

Piispanpyöräily-liikuntatapahtuma

Tervetuloa kaikki osallistumaan Piispanpyöräilyyn. Piispa Jukka Keskitalo haastaa kaikki Oulun hiippakunnan seurakunnat mukaan Piispanpyöräilyyn. Pyöräily toteutetaan omatoimipyöräilynä. Kampanja 4.6. alkaen heinäkuun loppuun saakka.

Lähde kiertämään läpi kaikki Kemin seurakunnan kirkot ja hautauskappelit. (Kemin kirkko, Veitsiluodon kirkko, Peurasaaren kappeli, Paattiolehdon kappeli).

Pyöräile tai kävele yksin, ystäväsi tai perheesi kanssa ja  etsi pehmolelu ikkunasta ja katso ilmoitustaulusta tehtävä. Lähetä kuva pyörämatkaltasi ja jaa se somessa #Piispanpyöräily2020

Tempauksella halutaan kerätä varoja Kehitysmaan lasten koulutukseen. Tuotolla halutaan mahdollistaan lasten ja nuorten koulutus kehitysmaissa tukemalla paikallisia opettajia, kunnostamalla kouluja ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaan(KUA) avun kautta.

KUA:LLA  on valmiit keräysluvat ja lahjoituskanavat:
•    MobilePay nro 75151, haluamasi summa
•    Lähetä tekstiviesti KOLEHTI numeroon 16499 ja lahjoita 20 euroa