Jumalanpalvelus

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Kemin kirkkoon ja radion äärellä!

Vietämme Pyhän Kolminaisuuden päivää. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on myös uskontunnustuksen päivä. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Suurta Jumalaamme saamme lähestyä ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.

Jumalanpalveluksen toimittaa:
seurakuntapastori Atte Tolonen
kanttori Minna Laitila
nuorisotyönohjaaja Virpi Ahonen

Virret: 194:1-4, 704, 135, 180, 454, 332b

Sanajumalanpalvelus radioidaan RadioPookin kautta 89,5 Mhz.

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
Kemin kirkon ovet ovat auki taas pitkästä aikaa. Kiitos ja ylistys! Turvallisuus pidetään kuitenkin mielessä ja siihen ohjeistetaan.
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.