Jumalanpalvelus

Keskikesän juhlan nimihenkilö on Johannes Kastaja. Saamansa nimen (Johannes = Jumala on armollinen) mukaisesti Johannes julisti Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista.

Virret:
707 (synnintunnustus)
258: 1,4,6
574: 1-
331: 1-3

Toimittaa Tapio Karjula, kanttorina Aki Tyni

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä

Huom!
Kemin kirkon ovet ovat auki taas pitkästä aikaa. Kiitos ja ylistys! Turvallisuus pidetään kuitenkin mielessä ja siihen ohjeistetaan.
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.