Jumalanpalvelus

Toimittaa John Bäckström, kanttorina Aki Tyni

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
Kemin kirkon ovet ovat auki taas pitkästä aikaa. Kiitos ja ylistys! Turvallisuus pidetään kuitenkin mielessä ja siihen ohjeistetaan.
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.