Ennakkotiedoista poiketen jumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista

Kirkastussunnuntain sanajumalanpalvelus

Jeesus valitsi mukaansa vuorelle opetuslapsistaan Pietarin, Jaakobin ja Johanneksen. He saivat kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä”. Vuorella heille ilmestyi myös Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta asti Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä. Ennustukset toteutuivat, Kristus syntyi.

virret:
532:1,2,6
323:1,5

Liturgina Oili Tuovinen ja kanttorina Aki Tyni

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.