Jumalanpalvelus ja ehtoollinen

Tervetuloa messuun Kemin kirkkoon!

Pyhän aiheena on totuus ja harha. Psalmin 51 sanoin: ”Sinä tahdot sisimpääni totuuden - ilmoita siis minulle viisautesi!”

Virret:
533:1-4
115:1,7,8
Liturgia ja saarna: Atte Tolonen
Avustava pappi: Tapio Karjula
Kanttori: Minna Laitila
Suntio: Satu Springare

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.