Jumalanpalvelus ja ehtoollinen

Uskollisuus Jumalan lahjojen hoidossa. Jumala on antanut meille jokaiselle erilaisia lahjoja ja kykyjä. Tämän sunnuntain tekstit kehottavat käyttämään ja hoitamaan näitä lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Miten ja mihin sinä olet käyttänyt lahjojasi?

Virret:

Toimittaa Ari Niskala, avustaa Jani Koivusalo, kanttorina Hanna Pärkkä

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.