Jumalanpalvelus ja ehtoollinen

Sunnuntain (23.8) aihe on itsensä tutkiminen. Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Itseriittoisuus vääristää ihmisen todellisuudentajun. Hän kuvittelee pystyvänsä täyttämään Jumalan tahdon omin neuvoin. Kuitenkaan emme kykene täyttämään Jumalan tahtoa omin voimin, vaan tarvitsemme siihen apua Jumalalta. Rikomme Jumalan käskyjä vastaan. Tarvitsemme anteeksiantoa, joka meille tarjotaan Jeesuksessa Kristuksessa.

Virret:
903:1,3,6

Toimittaa Oili Tuovinen, avustaa Tapio Karjula, kanttorina Hanna Pärkkä

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.