Jumalanpalvelus ja ehtoollinen

Hyvä on kiittää Herraa, laulaa ylistystä nimellesi, Korkein.
Ps. 92: 2

Pyhän aiheena on kiitollisuus. Jumalanpalveluksessa saammekin kiittää ja ylistää Luojaamme kaikesta, mitä on hän meille antanut ja tehnyt.

Virret:
alkuvirsi 327
synnintunnustus 709
kiitosvirsi 728
päivän virsi 398:1,2,5,6
kolehtivirsi 329
ehtoollisvirret 956 ja 960
ylistysvirsi 912

Toimittaa Atte Tolonen, avustaa Tapio Karjula, kanttorina Minna Laitila

Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin livelähetyksenä ja se on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 150 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.