Messu, 2. leiririppikoulun konfirmaatio

Jumalanpalvelus ja ehtoollinen

Toimittaa Tapio Karjula, kanttorina Aki Tyni

Rakkauden kaksoiskäsky
Jeesus tiivisti Jumalan koko lain yhteen lauseeseen: Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

Virret:
517:1,2

Jumalanpalvelus on kuunneltavissa: RadioDei 100,5 MHz, radiodei.fi tai etusivulta löytyvän linkin kautta.

Huom!
-Konfirmoitavat on jaettu n. 20 nuoren ryhmiin ja kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 200 henkilöä.
Erityistä rajoitusta konfirmoitavan nuoren juhlavieraista ei ole asetettu.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.