Sanajumalanpalvelus virtuaalisena

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa

Lämpimästi tervetuloa virtuaalisesti jumalanpalvelukseen!

Kirkkovuodessa menemme loppua kohden ja on 23. sunnuntai helluntaista, joka kehottaa meitä antamaan toisillemme anteeksi. Pyhän teema saisi olla koko elämämme teema, anteeksiantamus ja siitä avautuva keskinäinen rakkaus.

"Silloin Pietari tuli Jeesuksen luo ja sanoi: ”Herra, jos veljeni yhä uudestaan tekee väärin minua kohtaan, niin kuinka monta kertaa minun on annettava hänelle anteeksi? Peräti seitsemän kertaako?” ”Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa”, vastasi Jeesus." Matt.18:21-22

Jumalanpalveluksen virret:
343:5,6

Toimittaa Atte Tolonen, kanttorina Minna Laitila

Jumalanpalvelus on seurattavissa live-lähetyksinä Kemin seurakunnan Youtube-kanavalta. Kanavalle pääset tästä linkistä. Jumalanpalvelukset radioidaan RadioDein kautta 100,5MHz. Radiolähetykseen pääsee myös tästä linkistä.