Jumalanpalvelus

1. Adventtisunnuntai
1. Adventtisunnuntai aloittaa jouluun valmistautumisen ajan, ja uuden kirkkovuoden. Aloitamme sen Hoosiannaa laulaen. Tervehdimme näin Jeesusta, kansansa keskelle saapuvaa kuningasta, joka tuli vapauttamaan meidät yhteyteen Jumalan ja toistemme kanssa.
Jumalanpalveluksen toimittaa Tapio Karjula, avustavana pappina John Bäckström, kanttorina Aki Tyni, urkurina Minna Laitila, tekstinlukijoina Virpi Ahonen ja Paavo Rönkkö, esirukouksessa avustavat Ilona Pääkkölä ja Taina Ryynänen

Virret:
4: 1-3
13: 1
3: 1-3
3: 6

Toimittaa Tapio Karjula, avustaa John Bäckström, kanttoreina Minna Laitila, Hanna Pärkkä ja Aki Tyni

Jumalanpalvelus on seurattavissa live-lähetyksinä Kemin seurakunnan Youtube-kanavalta. Kanavalle pääset tästä linkistä. Jumalanpalvelukset radioidaan RadioDein kautta 100,5MHz. Radiolähetykseen pääsee myös tästä linkistä.

Huom!
-Kemin kirkkoon mahtuu turvavälit ja liikkuminen huomioiden maksimissaan 200 henkilöä.
-Suntio on pääoven edessä toivottamassa tervetulleeksi ja opastamassa käytännön asioissa.
-Kirkon eteiskäytävällä on käsien desifiointiautomaatti sekä ohjetaulut turvallisuusasioista.
-Laulettavien virsien sanat ovat monisteina penkeillä turvavälietäisyyksin. Voit ottaa myös kotoa oman virsikirjan.
-Joka toinen penkki on suljettu nauhoin.
-Kolehti kerätään jumalanpalveluksen päätyttyä kirkon eteiskäytävällä olevaan koriin.