Jumalanpalvelus

Apostoli Johanneksen päivä,
3. joulupäivä
Jumala on rakkaus
Apostoli Johannes on kirkon perinteessä samastettu neljännen evankeliumin kirjoittajaan. Johanneksen evankeliumin alku kertoo ihmiseksi syntyneestä Jumalasta: ”Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme”. Johannes korostaa Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan. Tämä rakkaus tuli näkyväksi Jeesuksen syntymässä.
Jumalanpalveluksen toimittaa Tapio Karjula, avustavana pappina Atte Tolonen, kanttorina Aki Tyni.

Virret:
17: 1-3
260: 1-3
17: 4

Jumalanpalvelukset pidetään koronarajoitusten takia ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus on seurattavissa live-lähetyksinä Kemin seurakunnan Youtube-kanavalta. Kanavalle pääset tästä linkistä. Jumalanpalvelus radioidaan RadioDein kautta 100,5MHz. Radiolähetykseen pääsee myös tästä linkistä.