Youtube-kanavalla

Jumalanpalvelus ja HPE

Laskiaissunnuntain aihe on "Jumalan rakkauden uhritie. Laskiaissunnuntai on viimeinen sunnuntai ennen paastonaikaa.
Raamatun tekstit puhuvat siitä, kuinka Jeesuksen julkinen toiminta saavuttaa käännekohtansa. Vaellus Jerusalemiin, kohti kärsimystä ja kuolemaa, alkaa. Mutta juuri tällä tiellä Ihmisen Poika kirkastetaan. Jumalallinen rakkaus voittaa antaessaan itsensä alttiiksi kuolemaan asti. Tarvitsemme silmiemme avautumista, jotta näkisimme, miten Jeesus kärsii meidän puolestamme ja koko maailman puolesta. Vapahtaja kysyy myös meiltä itsemme alttiiksi antamista Jeesuksen seuraamisessa.

Virret:
532: 1-3, 6

Toimittaa Oili Tuovinen, avustaa Tapio Karjula, kanttori Hanna Pärkkä, tekstinlukijana Hely Kolmonen

Ehtoolliselle Kemin kirkkoon

Jumalanpalvelukset on yhä pidettävä koronarajoitusten takia ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Nyt striimattua messua seuraavilla on mahdollisuus päästä osallistumaan Herran pyhälle ehtoolliselle.

Messun jälkeen pidetään kaksi ehtoollistilaisuutta:
klo 11.30 ja klo 12.

Ehtoolliselle osallistumiseen tulee ilmoittautua ennakkoon.
Tilaisuuteen otetaan enintään 10 henkilöä. Turvavälit ja muut turvallisuusohjeet huomoidaan.

Ilmoittaudu kirkkoherranvirastoon puh. 040 848 9347 perjantaihin 12.2. klo 12 mennessä.

Jumalanpalvelus on seurattavissa live-lähetyksinä Kemin seurakunnan Youtube-kanavalta. Kanavalle pääset tästä linkistä