Kesäillan tunnelmissa

Seeli Toivion kuva

Mezzosopraano Seeli Toivion ja kanttori Aki Tynin konsertti

Kemin kirkossa soi sunnuntaina 22.8. klo 19 lahtelaisen mezzosopraano Seeli Toivion ja Kemin seurakunnan kanttori Aki Tynin konsertti.
Seeli Toivio on musiikin tohtori ja hänet tunnetaan myös virtuoosisellistinä. Ohjelmassa kuullaan mm. Toivo Kuulan ja Oskar Merikannon tuttuja lauluja.

Seeli Toivio on esiintynyt kotimaassa laajasti sekä myös ulkomailla, mm. Japanissa ja Keski-Euroopan maissa ja USA:ssa esim. New Yorkin Carnegie Hallissa.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Tervetuloa konserttiin! Kortit käyvät myös levyostoissa; myytävänä on Toivion lukuisia cd-levyjä, mm. J. S. Bachin sellosarjat sekä laululevyjä.

Tulethan konserttiin vain terveenä! Konsertissa pidämme turvavälejä, huolehdimme käsihygieniasta ja suosimme maskien käyttöä. Toivio itse pitää tarpeen vaatiessa erityistä laulumaskia.