Konsertti -ImproFlow

Hale Heikkilän kuva

Moni-instrumentalisti ja laulaja Hale Heikkilä

Intuitiivisesti syntyvät äänimaisemat ja musiikki johdattavat ainutlaatuisen hetken kokemukseen. Ota tyyny ja torkkupeitto mukaan ja tule kokemaan konsertti uudella tavalla!

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet jakamaan hetki kanssani.
Olen monipuolisen klassisen taustan omaava improvisointiin ja intuitiiviseen luomiseen hurahtanut musiikin moniosaaja. Rakastan liikkua luonnonäänien, erilaisten kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä unohtamatta elektronisen musiikintuottamisen alati aukenevia mahdollisuuksia. Luon musiikkia ja tuotan ääntä intuitiivisesti niin laulaen, soittaen selloa, kosketin- ja rytmisoittimia. Luonto on erityisen tärkeä minulle. Se on inspiraationi lähde, rauhoittumisen ja hiljentymisen paikka. Se on kirkkoni. Se soi tavalla tai toisella kaikessa musiikissani. Musiikin sointiväreissä voit kuulla sielukkaita ikiaikaisia rytmiikoita ja mukaansatempaavia jatkumoita, monikerroksellisia kudelmia ja jylhää elämän kiitoslaulua unohtamatta laajojen Lapin maisemien kaikujen läsnäoloa.
IG: @haleheal

Liput 15/10€ ovelta

• Musiikki Musiikki

lisätietoa konsertista Linkki avautuu uudessa välilehdessä