Kerhot

Kerhot kokoontuvat viikottain syys- ja kevätkaudella. Kerhojen vetäjinä toimivat koulutuksen saaneet kerhonohjaajat. Kerhoissa askarrellaan, pelataan, leikitään, kokkaillaan, lauletaan, kartutetaan sosiaalisia taitoja ja hiljennytään hartauteen.

TYTTÖJEN JA POIKIEN KERHOT

Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoissa ohjaajina koulutetut nuoret. Koulujen syyslomalla kerhot ovat tauolla.

• Askartelukerho 1.-6. -luokkalaisille tytöille ja pojille tiistaisin klo 17-18 Paattion kerhohuoneella, Tornionkatu 81.

• Liikuntakerho 3.-6. -luokkalaisille tytöille ja pojille tiistaisin klo 16.30-17.30. Sauvosaaren koulun liikuntasalissa. Koulun ovet avataan klo 16.20.

• Puuhakerho 1.-3. -luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 seurakunnan nuorisotilalla, Sankarikatu 18.

• Toimintakerho 2.-5. -luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 18-19.15 seurakunnan nuorisotilalla, Sankarikatu 18.

• Keppihevoskerho: Tule tekemään oma keppihevonen! 3.-5. -luokkalaisille tytöille ja pojille torstaisin klo 15.30-16.30 seurakunnan nuorisotilalla, Sankarikatu 18.

Kerhot jatkuvat huhtikuun loppuun asti.

Lasten käsiä