Kerhot, leirit ja tapahtumat

Kerhot

Kerhot kokoontuvat viikoittain syys- ja kevätkaudella. Kerhojen vetäjinä toimivat koulutuksen saaneet kerhonohjaajat. Kerhoissa askarrellaan, pelataan, leikitään, lauletaan, kartutetaan sosiaalisia taitoja ja hiljennytään hartauteen.

Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoissa ohjaajina koulutetut nuoret.

Kerhoturvallisuus

Seurakunnan kouluikäisten kerhot ovat alkaneet, ilmoittautuminen on mahdollista niin kauan kun kerhopaikkoja on. Kerhopaikkojen tiedustelut tapahtuvat nuorisotyönohjaajien kautta. Jokaiseen kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoissa on rajatut osallistujamäärät. Kerhoon ja varasijoille päässeille laitamme tekstiviestin. Kerhoon ei voi osallistua ilman ilmoittautumista ja kerhoon ei voi tulla nuhaisena tai sairaana.

Leirit

Yleistä tietoa leireistä: Leirit yleensä alkavat perjantai iltana ja loppuvat sunnuntai päivänä. Leireillä majoittaudutaan 2 hengen huoneisiin, leirien ohjelmassa on luvassa leikkejä, askartelua, musiikkia, hartauksia sekä hyvää ruokaa. Leirit päättyvät yhteiseen leirihartauteen, jonne myös huoltajat ovat tervetulleita.  Leirihenkilöstönä on nuorisotyönohjaajat ja koulutetut ryhmänjohtajat.

Tapahtumat

Nuorisotyönohjaajat ovat mukana monenlaisissa tapahtumissa yhteistyössä kaupungin ja alueen nuorisotyötä tekevien tahojen kanssa. Seurakunta järjestää sekä yhteistyö tapahtumia ja omia tapahtumia.

Lasten käsiä