Kouluikäisten leirit

Leirejä on keväällä, kesällä ja syksyllä. Leireistä tiedotetaan eri kanavien kautta.

Toimintapäivä

1-6-luokkalaisille tytöille ja pojille Keminmaassa 25.7.2019. Osallistumismaksu 10€. Max 15 osallistujaa.

Vietämme päivän Keminmaassa 25.7.2019. Toimintapäivä sisältää: pelejä, leikkejä, laulua, kirkkohetki, jousiammuntaa ja askartelua. Tapahtumaan kuuluu lämmin ruoka sekä välipala. Osallistumismaksu on 10€ (sis. kuljetus, ohjelma ja ruoka)

Kulkeminen Keminmaahan ja takaisin tapahtuu bussikyydityksellä, joka sisältyy osallistumismaksun hintaan. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kemin, Keminmaan ja Simon seurakunnan kanssa, jotka kuuluvat Kemi-Tornio rovastikuntaan.

Ilmoittauminen on päättynyt 9.6.

Kesän leirit Saarenottassa

- 17.-18.6. Tyttöleiri 1-4-luokkalaisille. Leirin hinta 15 €, max 50 hlö

- 19.-20.6. Poikaleiri 1-4-luokkalaisille. Leirin hinta 15 €, max 30 hlö

Yleistä tietoa leireistä: Leireillä majoittaudutaan kahden hengen huoneisiin, leirien ohjelmassa on luvassa leikkejä, askartelua, musiikkia, hartauksia. Leirit päättyvät yhteiseen leirihartauteen jonne myös huoltajat ovat tervetulleita.  Leirihenkilöstönä on nuorisotyönohjaajat ja koulutetut ryhmänjohtajat.

Lasten Pisara-telttaleiri

Leirin hinta 80€, Max 15 hlö

Pisara-suurleiri järjestetään joka neljäs vuosi maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla, jonne odotetaan tulevaksi noin 2000 osanottajaa. Leiri on 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen. 6 leiripäivää sisältävät monenlaista tekemistä, askartelua, liikuntaa, musiikkia, pieniä ja suuria iltanuotioita.

Leirillä kävelemme paljon, joten ota sopivat vaatteet kaikkiin sää olosuhteisiin, erityisesti hyvät kävelykengät. Leirille osallistuminen vaatii hyvän fyysisen kunnon.

- Leirimaksu on 80€ (seurakunta lähettää laskun) joka sisältää kyyditykset edes takaisin, kyydityksen aikana ruokailun, leirin aikana ruokailut ja tapahtuman ohjelman.

- Yöt nukutaan omissa teltoissa, noin 2 henkeä/teltta, joten ota kaveri mukaan!

- Leirillä on voimassa seurakunnan ryhmävakuutus

Pisara-leirille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitamme järjestävälle taholle leirille lähtevät toukokuussa. www.pisaraleiri.fi

Tuoleja alttarin edessä seurakunnan leirikeskuksessa.