Kouluikäisten leirit

Leirejä on keväällä, kesällä ja syksyllä. Leireistä tiedotetaan eri kanavien kautta.

Tyttöjen ja poikien kevään leirit

• 15.2. leiripäivä 1-luokkalaisille tytöille ja pojille. Leiripäivän hinta 5 €.
    Leiripäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. Hintaan sisältyy ruoka. Max 35 hlö.

• 4.-6.3. poikaleiri 2-4-luokkalaisille. Leirin hinta 20€. Max 30 hlö

• 20.-22.3. tyttöleiri 2-4-luokkalaisille. Leirin hinta 20€. Max 40 hlö PERUTTU!

• 3.-5.4. tyttöjen ja Poikien leiri 5-6-luokkalaisille. Leirin hinta 20€. Max 50 hlö PERUTTU!

Yleistä tietoa leireistä: Leireillä majoittaudutaan 2 hengen huoneisiin, leirien ohjelmassa on luvassa leikkejä, askartelua, musiikkia ja hartauksia. Leirit päättyvät yhteiseen leirikirkkoon, jonne myös huoltajat ovat tervetulleita.  Leirihenkilöstönä on nuorisotyönohjaajat ja koulutetut ryhmänjohtajat.

YÖ KIRKOSSA 2.-3.5.2020

PERUTTU!

5-7-luokkalaisille tytöille ja pojille.
Kirkkoon saavutaan klo 19.00.
Luvassa on kivaa ohjelmaa ja hieno kokemus yöpymisestä kirkossa. Tapahtuma päättyy sunnuntaina messuun klo 11.30.
Tapahtuma maksaa 10€ joka sisältää aamupalan ja iltapalan.

Tuoleja alttarin edessä seurakunnan leirikeskuksessa.