Kouluikäisten leirit

Leirejä on keväällä, kesällä ja syksyllä. Leireistä tiedotetaan eri kanavien kautta.

Kesän leirit Saarenottassa

- 17.-18.6. Tyttöleiri 1-4-luokkalaisille. Leirin hinta 15 €, max 50 hlö

Ilmoittaudu tyttöleirille

- 19.-20.6. Poikaleiri 1-4-luokkalaisille. Leirin hinta 15 €, max 30 hlö

Ilmoittaudu poikaleirille

Yleistä tietoa leireistä: Leireillä majoittaudutaan kahden hengen huoneisiin, leirien ohjelmassa on luvassa leikkejä, askartelua, musiikkia, hartauksia. Leirit päättyvät yhteiseen leirihartauteen jonne myös huoltajat ovat tervetulleita.  Leirihenkilöstönä on nuorisotyönohjaajat ja koulutetut ryhmänjohtajat.

Lasten Pisara-telttaleiri

Leirin hinta 80€, Max 15 hlö

Ilmoittaudu Pisara-leirille

Pisara-suurleiri järjestetään joka neljäs vuosi maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla, jonne odotetaan tulevaksi noin 2000 osanottajaa. Leiri on 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen. 6 leiripäivää sisältävät monenlaista tekemistä, askartelua, liikuntaa, musiikkia, pieniä ja suuria iltanuotioita.

Leirillä kävelemme paljon, joten ota sopivat vaatteet kaikkiin sää olosuhteisiin, erityisesti hyvät kävelykengät. Leirille osallistuminen vaatii hyvän fyysisen kunnon.

- Leirimaksu on 80€ (seurakunta lähettää laskun) joka sisältää kyyditykset edes takaisin, kyydityksen aikana ruokailun, leirin aikana ruokailut ja tapahtuman ohjelman.

- Yöt nukutaan omissa teltoissa, noin 2 henkeä/teltta, joten ota kaveri mukaan!

- Leirillä on voimassa seurakunnan ryhmävakuutus

Pisara-leirille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitamme järjestävälle taholle leirille lähtevät toukokuussa. www.pisaraleiri.fi

Tuoleja alttarin edessä seurakunnan leirikeskuksessa.