Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakuntaelämän keskus, kirkkolaivan köli.

Jumalanpalveluksessa kristillinen seurakunta kokoontuu yhteen sanan, rukouksen ja usein myös ehtoollisen ääreen. Kirkkomusiikilla on tärkeä rooli jumalanpalveluksessa.

Kemin kirkossa kirkkolelupusseja, joita lapset voivat lainata jumalanpalveluksen ajaksi kirkon penkkiin. Kirkkoon on varattu erillinen leikkitila, jossa on pieni pöytä ja tuoleja sekä piirustusvälineitä ja väritystehtäviä.

Klo 10 jumalanpalvelukset (ei konfirmaatiomessut) on seurattavissa live-lähetyksinä Kemin seurakunnan Youtube-kanavalta. Kanavalle pääset tästä linkistä. Jumalanpalvelukset radioidaan RadioDein kautta 100,5MHz. Radiolähetykseen pääsee myös tästä linkistä.

Kemin kirkon jumalanpalvelukset radioidaan RadioPookin kautta 89,5 Mhz:
20.12.
24.1.
28.2.
28.3.
25.4.

Kuuntele jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus kirkossa, seurakuntalaisia istumassa penkissä, papistoa alttarilla

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus