Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakuntaelämän keskus, kirkkolaivan köli.

Jumalanpalveluksessa kristillinen seurakunta kokoontuu yhteen sanan, rukouksen ja usein myös ehtoollisen ääreen. Kirkkomusiikilla on tärkeä rooli jumalanpalveluksessa.

PERHEMESSUT ALKANEET!

Muutoksia Kemin kirkon ja Veitsiluodon kirkon jumalanpalveluksiin

Kemin kirkossa on alettu syyskuusta lähtien viettää perhemessua säännöllisesti kerran kuukaudessa. Perhemessussa käytetään omaa perhemessun kaavaa, jossa on huomioitu erityisesti lapset.

Perhemessua vietetään kirkossa aina kuukauden toisena sunnuntaina klo 15.00. Tuolloin kirkossa ei vietetä klo 10 jumalanpalvelusta.

Säännöllisten perhemessujen myötä Veitsiluodon kirkon jumalanpalveluskäytäntö muuttuu siten, että messu siirtyy pidettäväksi joka kuukauden toisena sunnuntaina klo 10.00.

Kemin kirkkoon on myös hankittu kirkkolelupusseja, joita lapset voivat lainata jumalanpalveluksen ajaksi kirkon penkkiin. Kirkkoon on myös varattu erillinen leikkitila, jossa on pieni pöytä ja tuoleja sekä piirustusvälineitä ja väritystehtäviä.

Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Kemin kirkon jumalanpalvelukset radioidaan RadioPookin kautta 89,5 Mhz.

29.07., 26.08., 30.09., 25.11. ja 30.12.

Kuuntele jumalanpalvelukset Radio Dein kautta 100,5 MHz joka sunnuntai. Jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa myös Radio Dein kotisivulla.

Kuuntele jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus kirkossa, seurakuntalaisia istumassa penkissä, papistoa alttarilla

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus