Nuottikirjan päällä virsikirja ja Nuoren seurakunnan veisuukirja

Sanoin ja sävelin

Seurakunnan musiikkityön tarkoitus on julistaa evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki on olennainen osa Kemin seurakunnan jumalanpalveluksia, toimituksia ja muuta seurakuntaelämää.

Kemin seurakunnassa toimii neljä kuoroa.

• Kirkkokuoro
  • Lapsikuoro
  • Veitsiluodon kuoro
  • Tuomaskuoro

Kuoroihin ovat tervetulleita jo kuorossa laulaneet sekä uudet laulamisesta innostuneet.

Lapsikuoro keskiviikkoisin klo 16.30-17.15 Marian kappelissa

Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 17-19 Juhlasalissa

Tuomaskuoro torstaisin klo 17-19 Juhlasalissa 29.11. asti, ei harjoituksia 6.12., 13.12. harjoitukset Peurasaaren kappelissa klo 17.00.

Veitsiluodon kuoro torstaisin klo 17-18.30 Veitsiluodon seurakuntasalissa

Tuomaskuoro harjoittelee torstaisin klo 17-19 seurakuntakeskuksen Juhlasalissa. Toiminta tähtää neljästi vuodessa pidettäviin Tuomasmessuihin, lisäksi Tuomaskuoro laulaa muissa tilaisuuksissa 2-4 kertaa vuodessa. Tuomaskuoroa johtaa Aki Tyni.

Lapsikuoro

aloittaa keskiviikkona 12.9. klo 16.30-17.15 seurakuntakeskuksen juhlasalissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 6-12 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kuorossa lauletaan hengellisen musiikin lisäksi myös muita kivoja lastenlauluja. Kuoro esiintyy pääasiassa perhemessuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Tiedustelut kanttori Hanna Pärkkä, puh. 040 831 8213

Nuorten bändi

Nuorten bändi harjoittelee projektiluontoisesti 4-6 jaksona vuodessa. Esiintymiset ovat pääosin Gospelmessuissa ja Nuorten kauneimmissa joululauluissa. Nuorten bänditoiminta on tarkoitettu etenkin 15-25 vuotiaille.
Kysy rohkeasti lisää Akilta!