Nuottikirjan päällä virsikirja ja Nuoren seurakunnan veisuukirja

Sanoin ja sävelin

Seurakunnan musiikkityön tarkoitus on julistaa evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki on olennainen osa Kemin seurakunnan jumalanpalveluksia, toimituksia ja muuta seurakuntaelämää.

Kemin seurakunnassa toimii neljä kuoroa.

• Kirkkokuoro
  • Lapsikuoro
  • Veitsiluodon kuoro
  • Tuomaskuoro

Kuoroihin ovat tervetulleita jo kuorossa laulaneet sekä uudet laulamisesta innostuneet.

Kuorot ovat kesätauolla, syyskauden aloituksesta tiedotetaan mm. näillä sivuilla elokuussa.

Lapsikuoro

aloittaa keskiviikkona 12.9. klo 16.30-17.15 seurakuntakeskuksen juhlasalissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 6-12 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kuorossa lauletaan hengellisen musiikin lisäksi myös muita kivoja lastenlauluja. Kuoro esiintyy pääasiassa perhemessuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Tiedustelut kanttori Hanna Pärkkä, puh. 040 831 8213

Nuorten bändi

Nuorten bändi harjoittelee projektiluontoisesti 4-6 jaksona vuodessa. Esiintymiset ovat pääosin Gospelmessuissa ja Nuorten kauneimmissa joululauluissa. Nuorten bänditoiminta on tarkoitettu etenkin 15-25 vuotiaille.
Kysy rohkeasti lisää Akilta!