Nuottikirjan päällä virsikirja ja Nuoren seurakunnan veisuukirja

Sanoin ja sävelin

Seurakunnan musiikkityön tarkoitus on julistaa evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki on olennainen osa Kemin seurakunnan jumalanpalveluksia, toimituksia ja muuta seurakuntaelämää.

Kemin seurakunnassa toimii neljä kuoroa, Muskari sekä nuorten bändi.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 16.30-19 Juhlasalissa (alkaa 4.9., ei 2.10. ja 9.10.).
Suurena tavoitteena on kirkkokuoron 110-vuotisjuhlamessu 17.11. Kemin kirkossa. Tervetuloa nykyiset ja uudet laulajat! Kuoroa johtaa Minna Laitila.

Veitsiluodon kuoro

Veitsiluodon kuoro torstaisin klo 17-18.30 Veitsiluodon seurakuntasalissa (alkaa 12.9.).
Tervetuloa nykyiset ja uudet laulajat! Kuoroa johtaa Minna Laitila.

Tuomaskuoro

Tuomaskuoro harjoittelee torstaisin klo 17-19 seurakuntakeskuksen Juhlasalissa. Toiminta tähtää neljästi vuodessa pidettäviin Tuomasmessuihin, lisäksi kuoro laulaa muissa tilaisuuksissa 2-4 kertaa vuodessa. Tuomaskuoroa johtaa Aki Tyni.

Lapsikuoro ja Muskari

Mukaan ovat tervetulleita kaikki 7-12 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kuorossa lauletaan hengellisen musiikin lisäksi myös muita kivoja lastenlauluja. Kuoro esiintyy pääasiassa perhemessuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Tiedustelut kanttori Hanna Pärkkä, puh. 040 831 8213

Muskari

Lapsikuoro

Nuorten bändi

Nuorten bändi harjoittelee projektiluontoisesti 4-6 jaksona vuodessa. Esiintymiset ovat pääosin Gospelmessuissa ja Nuorten kauneimmissa joululauluissa. Nuorten bänditoiminta on tarkoitettu etenkin 15-25-vuotiaille.
Kysy rohkeasti lisää Akilta!