Kolme kanttoria laulamassa, yksi mies ja kaksi naista

Sanoin ja sävelin

Seurakunnan musiikkityön tarkoitus on julistaa evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki on olennainen osa Kemin seurakunnan jumalanpalveluksia, toimituksia ja muuta seurakuntaelämää.

Kuorojen toiminta on tauolla.

Kemin seurakunnassa toimii neljä kuoroa, Muskari sekä nuorten bändi.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 16.30-18 Marian kappelissa 7.10. alkaen.
Tervetuloa nykyiset ja uudet laulajat! Kuoroa johtaa Minna Laitila.

Veitsiluodon kuoro

Veitsiluodon kuoro torstaisin klo 16.30-18 Veitsiluodon seurakuntasalissa 15.10. alkaen.
Tervetuloa nykyiset ja uudet laulajat! Kuoroa johtaa Minna Laitila.

Tuomaskuoro

Tuomaskuoro harjoittelee torstaisin klo 17.30-19 seurakuntakeskuksen Juhlasalissa 24.9. alkaen. Toiminta tähtää neljästi vuodessa pidettäviin Tuomasmessuihin, lisäksi kuoro laulaa muissa tilaisuuksissa 2-4 kertaa vuodessa. Tuomaskuoroa johtaa Aki Tyni.

Lapsikuoro

Nuorten bändi

Nuorten bändi harjoittelee projektiluontoisesti 4-6 jaksona vuodessa. Esiintymiset ovat pääosin Gospelmessuissa ja Nuorten kauneimmissa joululauluissa. Nuorten bänditoiminta on tarkoitettu etenkin 15-25-vuotiaille.
Kysy rohkeasti lisää Akilta!

Taustalla kirkon ikkuna, pitkäpartainen kanttori soittaa kirkon urkuja.