kuoro
Kuoro

Lähetystyö

”Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti” Matt. 28: 18-20

Kemin seurakunnan nimikkolähetit:

Suomen Lähetysseuran kautta:

Teija Lievonen, Angola

• kasvatustieteen maisteri

Miikka Kallio, Venäjä ja Viro

• aluepäällikkö

Nimikkokohteita ovat Hongkongin teologinen seminaari ja Morogoron työ.

Kansanlähetyksen kautta:

Maija-Leena Pelttari, Englanti

• nuorisotyönohjaaja

Lähetysiltoja pidetään Veitsiluodon kirkolla n. kerran kuukaudessa ja seurakuntakeskuksessa mm. nimikkolähettien vierailujen yhteydessä. Vuosittain vieraillaan Merimieskirkolla. Alueella pidetään rovastikunnallisia tilaisuuksia esim. kerran vuodessa kirkkopyhä.

RUKOUS: Sinä olet lähettänyt kirkkosi kaikkialle maailmaan kertomaan rakkaudestasi sanoin ja teoin. Anna palvelijoillesi voimaa ja viisautta heille uskomiisi tehtäviin. Rohkaise meitä tukemaan lähetystyötä ja hädänalaisten palvelua rukouksin ja aineellisin varoin. Auta meitä näkemään vastuumme lähimmäisistä koko seurakunnan yhteisenä tehtävänä.

Lähetystyötä ja kansainvälistä apua