ELÄKELÄISTEN KERHOT

Kemiläinen eläkeläinen, tervetuloa viettämään kerhohetkeä ja tapaamaan alueesi muita eläkeläisiä.

Kerhot kokoontuvat joka toinen viikko kevät- ja syyskaudella kerhopisteissä. Kerhokertojen teemat vaihtelevat. Hartaus ja kahvihetki kuuluvat jokaiseen kerhokertaan. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhon vetäjänä toimii oman alueen diakoniatyöntekijä.

Kerhojen syyskauden aloitus ilmoitetaan tällä sivulla ja Lounais-Lappi -lehdessä.

ELÄKELÄISKERHOJEN RETKI ROVANIEMELLE

(Sauvosaari/Syväkangas/Ajos, Marttala, Paattio, Veitsiluoto)

torstai 8.9.2022

Ohjelmassa käynti Napapiirillä, jossa lounas ja iltapäivällä vierailu ortodoksisessa kirkossa.

Osallistumismaksu 20€ (sis. ruoka ja kahvit).

Ilmoittautumiset 22.8. mennessä Päivi Rimpiläinen p. 040 747 9859 tai Teija Jestilä p. 040 522 9500

Eläkeläisten leiripäivä on 18.8. Saarenottassa. Leiripäivään on ollut ilmoittautuminen ja osallistujamäärä on jo täysi. Ilmoittauttuneille on lähetetty kuljetuksen aikataulu.

Kuva tilasta, jossa nainen seisoen pitää esitelmää. Yleisönä eläkeläiskerholaisia istumassa seurakuntasalissa.
Satu Keski-Antila Perämeren Jätehuollosta oli 14.11.2019 Sauvosaaren kerhossa kertomassa kierrätyksestä.