Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia Suomessa ja kehitysmaissa. Suomessa vuoden 2019 keräysvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua.

Kemin seurakunnan osuus tuotosta käytetään taloudellista tukea tarvitsevien toisen asteen opiskelijoiden tukemiseen. Tuen kohdentaminen tapahtuu diakoniatyöntekijöiden ja koulukuraattorien yhteistyönä.

Tule  mukaan tekemään hyvää!

Lahjoita, osallistu tapahtumiin tai tule Yhteisvastuun vapaaehtoiseksi esim. lipaskerääjäksi. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua keräyspäällikölle.

Vuoden 2019 keräys on päättynyt. Kemin keräys tuotti 4.513 euroa. Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille, tavarapalkintoja lahjoittaneille yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Kaksi tyttöä ja poika Yhteisvastuukeräys-lippaat kädessään