Koululaiset

Kouluikäisten toiminta on suunnattu 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnan tehtävänä on tukea koteja kristillisessä kasvatuksessa ja auttaa kouluikäisiä löytämään oman paikkansa seurakunnassa.

Varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä eri toimijoisen kanssa. Esimerkkinä toimintapäivät koululuokille, koulukirkot, tuntivierailut kouluissa ja kouluryhmien vierailut seurakunnan toimipisteissä.

LAPSIKUORO aloittaa keskiviikkona 12.9. klo 16.30-17.15 seurakuntakeskuksen juhlasalissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 6-12 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kuorossa lauletaan hengellisen musiikin lisäksi myös muita kivoja lastenlauluja. Kuoro esiintyy pääasiassa perhemessuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Tiedustelut kanttori Hanna Pärkkä, puh. 040 831 8213

Lasten jalkoja