Syyskausi käynnistyy

1.9.2020 08.22

Kemin seurakunnan syyskausi on alkanut. Poikkeusoloissakin haluamme olla tukenasi. Otamme toiminnassa huomioon turvavälien toteutumisen, korkean hygieniatason sekä noudatamme AVI:n ja THL:n voimassaolevia ohjeistuksia koronatilanteesta. Tulethan mukaan tilaisuuksiin vain terveenä!

Jumalanpalveluksia, hartaushetkiä ja musiikkitilaisuuksia voi seurata edelleen seurakunnan Facebook-sivujen kautta. Jumalanpalvelukset kuuluvat myös RadioDein kanavalla sekä seurakunnan nettisivuilla.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskusteluapua ja yksityistä sielunhoitoa varten, yhteystiedot löytyvät osoitteesta keminseurakunta.fi/yhteystiedot.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ajanvarauksella. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan asioimaan edelleen puhelimitse ja sähköpostilla. Kirkkoherranvirasto p. 040 848 9347, hautaus-asiat p. 040 831 4089.

Lisätietoja: Kirkkoherra Tuomas Tölli, p. 040 353 1038, etunimi.sukunimi@evl.fi