Kerhot, leirit ja tapahtumat

Juhannusviikon toimintapäivät kouluikäisille 2021

Kemin seurakunnan nuorisotyö järjestää toimintapäivät
1.-6.-luokkalaisille
Maanantai 21.6, Tiistai 22.6 ja Keskiviikko 23.6.
Aika on joka päivänä klo 10.00-15.00.

Toimintapäivät ovat Saarenottan leirikeskuksessa, Sotisaarentie 130.
Toimintapäivissä on joka päivä erilaista tekemistä.

Päivissä on askartelua, lautapelejä, jalkapalloa, mölkkyä, katuliituja sekä ruoka ja välipala.

Jokaiseen päivään tulee ilmoittautua erikseen. Lapsen voi ilmoittaa yhteen toimintapäivään (MA, TI tai KE), jotta mahdollisimman moni voi osallistua. Jokaiselle päivälle voimme ottaa max. 20 osallistujaa. Kaikkeen toimintaamme ilmoittautumiset löytyvät kohdassa: Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen toimintapäiviin on auki 17-28.5.2021. Linkit aukeaa ja sulkeutuu klo 18.00

Toimintapäivät ovat kaikille avoimet ja täysin maksuttomat. Lisätietoja: Rebekka Mitrunen 0403530979 ja Virpi Ahonen 0407738828

Kerhot

Kerhot kokoontuvat viikoittain syys- ja kevätkaudella. Kerhojen vetäjinä toimivat koulutuksen saaneet kerhonohjaajat. Kerhoissa askarrellaan, pelataan, leikitään, lauletaan, kartutetaan sosiaalisia taitoja ja hiljennytään hartauteen.

Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoissa ohjaajina koulutetut nuoret.

Kerhoturvallisuus

Seurakunnan kouluikäisten kerhot ovat alkaneet, ilmoittautuminen on mahdollista niin kauan kun kerhopaikkoja on. Kerhopaikkojen tiedustelut tapahtuvat nuorisotyönohjaajien kautta. Jokaiseen kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoissa on rajatut osallistujamäärät. Kerhoon ja varasijoille päässeille laitamme tekstiviestin. Kerhoon ei voi osallistua ilman ilmoittautumista ja kerhoon ei voi tulla nuhaisena tai sairaana.

Leirit

Yleistä tietoa leireistä: Leirit yleensä alkavat perjantai iltana ja loppuvat sunnuntai päivänä. Leireillä majoittaudutaan 2 hengen huoneisiin, leirien ohjelmassa on luvassa leikkejä, askartelua, musiikkia, hartauksia sekä hyvää ruokaa. Leirit päättyvät yhteiseen leirihartauteen, jonne myös huoltajat ovat tervetulleita.  Leirihenkilöstönä on nuorisotyönohjaajat ja koulutetut ryhmänjohtajat.

Tapahtumat

Nuorisotyönohjaajat ovat mukana monenlaisissa tapahtumissa yhteistyössä kaupungin ja alueen nuorisotyötä tekevien tahojen kanssa. Seurakunta järjestää sekä yhteistyö tapahtumia ja omia tapahtumia.

Nuorisotyön maskotti, pehmonalle nimeltään pörri istuu auton kyydissä