Kerhot, leirit ja tapahtumat

Silloin kun toimintaan on ilmoittautumislinkit, löytyvät ne kohdasta ilmoittautuminen.

Kerhot

Kerhot kokoontuvat viikoittain syys- ja kevätkaudella. Kerhojen vetäjinä toimivat koulutuksen saaneet kerhonohjaajat. Kerhoissa askarrellaan, pelataan, leikitään, lauletaan, kartutetaan sosiaalisia taitoja ja hiljennytään hartauteen.

Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoissa ohjaajina koulutetut nuoret.

Kerhot ovat jääneet tauolle.

Syyskuun alussa ilmoitamme syyskauden kerhoista.

Kiitoksia tämän kevään kerholaisille ja kerhonohjaajille.

Kerhoturvallisuus

Seurakunnan kouluikäisten kerhot alkavat viikolla 38. Kerhoihin ilmoittaudutaan syyskauden ilmoittautumisen aikana. Kerhokauden jo alettua, myöhemmät kerhopaikkojen tiedustelut tapahtuvat nuorisotyönohjaajien kautta. Jokaiseen kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoissa on rajatut osallistujamäärät. Ilmoitamme kerhoon ja varasijoille päässeille kerhoon/varasijalle pääsystä. Kerhoon ei voi osallistua ilman ilmoittautumista ja kerhoon ei voi tulla nuhaisena tai sairaana.

Leirit

Yleistä tietoa leireistä: Leirit yleensä alkavat perjantai iltana ja loppuvat sunnuntai päivänä. Leireillä majoittaudutaan 2 hengen huoneisiin, leirien ohjelmassa on luvassa leikkejä, askartelua, musiikkia, hartauksia sekä hyvää ruokaa. Leirit päättyvät yhteiseen leirihartauteen, jonne myös huoltajat ovat tervetulleita.  Leirihenkilöstönä on nuorisotyönohjaajat ja koulutetut ryhmänjohtajat.

Leiriajankohdat määräytyvät alueen koronatilanteen ja yhteisten linjausten mukaan.

Kouluikäisten lastenleiri (1-6LK) Juhannusviikolla ma-ke 20-22.6.2022

Saarenotan leirikeskuksessa Sotisaarentie 130, (25 henkeä) hinta 20 euroa. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtumat

Nuorisotyönohjaajat ovat mukana monenlaisissa tapahtumissa yhteistyössä kaupungin ja alueen nuorisotyötä tekevien tahojen kanssa. Seurakunta järjestää sekä yhteistyö tapahtumia ja omia tapahtumia.

Nuorisotyön maskotti, pehmonalle nimeltään pörri istuu auton kyydissä